Stockholms stadsbibliotek logga in

Om du letar efter Stockholms stadsbibliotek logga in, vänligen kolla våra länkar nedan :

Hur hittar jag mitt Bibliotekskortsnummer?

Om du inte kommer ihåg ditt kortnummer eller din PIN-kod när du lånar böcker med OverDrive, kontakta ditt bibliotek direkt för support.

Hur loggar jag in på biblioteket?

Logga in med personnummer eller bibliotekskortsnummer och sedan den fyrsiffriga pin-kod som du valt till ditt bibliotekskort. Du kan också logga in med ditt användarnamn om du har valt ett sådant, och ett lösenord som du i så fall själv också har valt.

Kan inte logga in på biblioteket?

Om du har problem med att logga in på Mitt bibliotekskonto beror det oftast på en av följande anledningar: Att du inte beställt ditt universitetskort. För att kunna logga in på bibliotekets hemsida måste du som student ha ett aktivt universitetskort. Om du har missat att beställa ett kort gör du det via su.se/nyttkort.

Hur fixar man ett bibliotekskort?

För att få bibliotekskort måste du visa legitimation på biblioteket. Om du är under 18 år och inte har egen legitimation behövs vårdnadshavares underskrift. Du ansvarar för alla lån på kortet.

Hur mycket kostar ett bibliotekskort?

Att skaffa bibliotekskort är gratis, men om kortet tappats bort eller blivit förstört kostar det 25 kr att skaffa ett nytt. Om du inte fyllt 18 år behöver målsman (förälder eller annan vårdnadshavare) skriva under.

Hur länge håller bibliotekskort?

Bibliotekskortet är en värdehandling och du ansvarar för det du lånat. Lånetiden är normalt tre veckor. Om ingen reserverat det du lånat, kan du göra omlån så att lånet förlängs. Bibliotekskortet är giltigt i tre år, därefter måste du förnya det.

Får man äta på Stadsbiblioteket?

Du får äta medhavd mat och dryck överallt i biblioteket, utom inne på Miini och i Tellus.

Kan man plugga på Stadsbiblioteket?

Studieplatser finns på flera av våra bibliotek. En del av studieplatserna är separata studierum, med plats för en person, och på vissa bibliotek behöver du boka tid i förväg. Vissa av studieplatserna finns i studierum med plats för flera personer.

Får man dricka på ett bibliotek?

På de flesta biblioteken är det för det mesta så tyst så att man kan höra en knappnål falla, så att koppla av på biblioteket är en bra lösning för många. Ibland är det tillåtet att ta med sig något att äta och dricka, vilket nästan alltid upplevs som positivt.

Vad har hänt med Biblio?

Du kan oavsett fel pröva att radera appen från din enhet. Ladda sedan ner den igen från Appstore/Google play och logga in. Detta fungerar ibland. Kontrollera att du har den version av ditt operativsystem, som anges för Biblio i Appstore/Google play.

Hur fungerar Biblio appen?

I appen kan du söka, låna, lyssna på och läsa ditt biblioteks e-böcker och ljudböcker. Du laddar ner Biblio där appar finns. För iOS heter den ”Biblio Library”, för Android bara ”Biblio”. Appen är kostnadsfri och fungerar lika bra på en mobil som på en surfplatta.

Kan man låna om böcker på nätet?

Du behöver alltså inte lämna tillbaka e-boken. Du kan inte låna om en e-bok, utan du får istället göra ett helt nytt lån av samma titel. Observera att du också kan läsa e-böcker direkt i din webbläsare då du är uppkopplad mot Internet (utan att ladda hem dem). Denna typ av lån kallas “Online“.

Kan man låna utan bibliotekskort?

Du måste låna den med ditt eget bibliotekskort. Det enda sättet att låta någon annan låna reserverade böcker åt dig är att ge dem dina uppgifter, alltså ditt kort eller personnummer samt din pin-kod.

Är lånekort gratis?

Lånekortet är gratis, men om du förlorar ditt kort måste du betala för att få ett nytt. Du ansvarar för alla lån på kortet. Vårdnadshavare ansvarar för sina barns lån.

Måste man ha bibliotekskort?

För att låna behövs ett bibliotekskort. Det får du genom att visa giltig legitimation. Du kan få ett bibliotekskort även om du saknar legitimation, svenskt personnummer eller en fast adress. Då gäller ditt kort i tre månader.

Leave a Comment