Stockholm stad medarbetare logga in

Om du letar efter Stockholm stad medarbetare logga in, vänligen kolla våra länkar nedan :

Kan inte logga in på Stockholms stad?

Kontoproblem. Har du fått inloggningsuppgifter av Stockholms stad och har problem med inloggningen kontakta supporten. Förvaltning eller ett bolag (undantaget stadens pedagogiska verksamheter kontakta Tieto. Stadens pedagogiska verksamheter kontakta Fujitsu.

Hur logga in på Lisa självservice?

Hur vill du logga in?
  1. BankID och Mobilt BankID.
  2. Freja eID+
  3. Telia eller Stockholms stads tjänstekort.
  4. Net iD Access – Stadens Pedagogiska Verksamheter.
  5. SMS.
  6. Engångslösenord (TOTP)

När kommer lönebesked Stockholm stad?

Dina inrapporterade timmar skickas automatiskt in till lönesystemet för utbetalning. Överföringen sker den tredje dagen klockan 23.59 kommande månad.

Varför kan jag inte logga in på skolplattformen?

Är du elev och behöver ett nytt lösenord ska du eller din vårdnadshavare kontakta din skola. Är du vårdnadshavare och hjälper ditt barn ska du kontakta support för elever. Är du vårdnadshavare och vill ha hjälp med inloggning eller något annat ärende ska du kontakta support för vårdnadshavare.

Hur loggar man in på Skolplattformen?

Elev – Logga in på Skolplattformen och dina tjänster
  1. Öppna en webbläsare på din dator, platta eller mobiltelefon och surfa in på skolplattformen.stockholm.se. …
  2. Nu kommer du till Stockholms stads inloggning. …
  3. Nu skriver du in ditt användarnamn (det som ser ut ungefär som AB12345) och ditt lösenord. …
  4. Nu är du inloggad.

Hur Frånvaroanmäler man sig på Skolplattformen?

Du som är myndig elev kan själv anmäla din frånvaro i Skolplattformen. Klicka på Frånvaro Närvaro, sedan knappen Anmäla frånvaro. Du som elev kan inte använda appen Anmäl frånvaro.

När får man lön inom kommunen 2021?

För december 2021 medför detta utbetalning, så lönen är tillgänglig på arbetstagarens konto, senast torsdagen den 23 december och då är lämpligt att de anställda har tillgång till sin lönespecifikation dagen före, d v s onsdagen den 22 december.

När kommer lönen oktober 2021?

Det vanligaste datum för utbetalning är den 25:e i varje månad. Vilken dag som lönen ska betalas ut på arbetsplatsen står normalt i ditt anställningsavtal.

När är det brytdatum för lön?

Din lön betalas ut den 25:e varje månad, med undantag för vissa dagar som du ser i tabellen. Om den 25:e är en lördag får du lön på fredagen, om det är en söndag får du lön på måndagen efteråt.

Hur mycket kostade Skolplattformen?

Har kostat över 1 miljard kronor

Enligt kommunen används skolplattformen i dag av nästan 800 skolor och förskolor, 200 000 vårdnadshavare, 140 000 elever och 23 500 pedagoger och annan skolpersonal.

Vem har gjort Skolplattformen?

Leverantörerna då? Den övergripande driften av plattformen ligger hos TietoEVRY. Ping Pong har utvecklat stora delar av Skolplattformen. Unikum står även bakom delar av portalen samt Nova Software/Skola24 står bakom it-lösningen för närvarohantering inom plattformen.

När börjar skolan 2022?

Höstterminen 2022 börjar tisdag 16 augusti och slutar onsdag 21 december.

Leave a Comment